Rekrytointi

Etsimme sisällöntuottajaa / Bloggaaja

Oletko sinä etsimämme osaaja?

Etsimme hyviä tyyppejä tuottamaan sisältöä webbisivustoille. Voit olla esim. opiskelija, kotiäiti yms. sanavalmis lisäansioista kiinnostunut. Haluatko itsellesi osa-aikaista lisäduunia?

Tarjoamme joustavat työajat ja työ on etätyöskentelyä joten voit työskennellä mistä päin maailmaa tahansa. Voit toimia freelancer pohjalta laskutuspalveluiden kautta tai laskuttaa meitä oman yrityksesi kautta. Annamme sinulle teksteihin valmiit aiheet joten sinun ei tarvitse niitä keksiä hatusta, tietysti omat ideat annetun aihealueen piiristä ovat suurta plussaa. Aiheet eivät ole mitään rakettitiedettä vaan ihan yleismaailmallisia asioita. Tekstejä voit kirjoittaa vaikka yhden kuukaudessa tai useammin, tästä voimme sopia keskenämme.

Sinulla voi olla jo jonkinlaista kokemusta sisällöntuotannosta mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään valittu henkilö(t) tulee tuottamaan sisältöä kuluttajille suunnattuihin webbisivustoihin.

Hakeminen

Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää osoitteeseen info(at)codebyte.fi
Palkkatoiveen / laskutushinnan esittämisestä plussaa.

Kerro kaverillesi

Jos tämä ei osunut juuri sinut kohdallesi ja kavereistasi löytyy alan opiskelijoita/osaajia yms. niin laita vinkkiä eteenpäin.